Skip to content

Varken Spunkvalpens eller Humlehundens namn finns med.

9 januari, 2012

Lite roligt är det att spana igenom Centrala hundregistrets uppdaterade lista över de populäraste hundnamnen, och varken hitta Spunkvalpens eller Humlehundens namn där.

(Nä, de heter inte Spunkvalpen och Humlehunden på riktigt, även om inte Spunk och Humle finns med i listan heller. Deras riktiga namn skriver jag inte ut här på bloggen.)

Och vilken tur att sonen valde namn på Humlehunden så det blev ett udda namn. För jag velade mellan bland annat Charlie och det namnet som Spunkvalpen sen fick. Och Charlie heter ju jättemånga hundar nu, hela 2394 stycken. Det hade ju varit trist. Och hade Humlehunden fått Spunkvalpens namn, så hade ju Spunkvalpen varit utan namn. Heltokigt när man ska kalla in henne om man inte vet vad man ska ropa. Så det var bra att sonen tog beslut om namnet på Humlehunden, så det blev rätt.

Spunkvalpens namn var plättlätt däremot, eftersom jag varit sugen på att döpa Humlehunden till det namnet hon fick, även om jag vid sidan om det favvisnamnet hade bland annat Atjo. Och om man ska följa den nyuppstådda traditionen så får väl nästa hund heta Atjo, då.

Roligaste namn på listan måste absolut vara namnet ”Okänt”. Hela 275 hundar heter just det. (Ha ha nä)

Lista över populäraste hundnamnen

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s