Skip to content

Man ska bara hitta rätt ställe att göra det på.

18 augusti, 2011

Det är visst roligt att springa fram och tillbaka, jättefort. Man ska bara hitta rätt ställe att göra det på. That’s the secret.

Sånt viktigt kan Spunkvalpen, som att hitta bästa och roligaste stället att springa fram och tillbaka på, trots att hon bara är en liten valp.

 

(Jo, äntligen lyckades jag fixa till en film och lägga in den också. Som en grand finale på en trio vatten-inlägg. Yey.)

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 18 augusti, 2011 15:23

  Åh det där diket skulle Drömma äääälska att springa i 🙂 och nu slog det mig, att jag borde åka till Getåravinen där det rinner en härlig bäck och man brukar vara ganska så ensam… Tack för tipset 😉

  • 18 augusti, 2011 17:48

   Vassego 😉

   Och jag tror hon sprang ungefär åttahundra gånger fram och tillbaka, och jag försökte filma, men det här var den enda filmsnutten jag inte skrattade som en tok på så hela kameran hoppade upp och ner.

 2. Annis.Gustafsson permalink
  18 augusti, 2011 18:32

  Spunkvalpens bror Svante är precis lika galen i vatten som hon.Men Svantes polare Anthon är lite mer fin i kanten,vill helst väta tassarna bara.Superkul att följa er,synd att det är långt för en syskon träff i polen. Ha en super sommar-höst. Soliga häls från Svante,Anthon o Annis.

  • 18 augusti, 2011 18:52

   Humlehunden är lite som Anthon, fast knappt blöta ner tassarna heller. Så hon sitter vid dammkanten och bara skakar på huvudet åt Spunkvalpen som kastar sig i vätan, alldeles med mening, ha ha 🙂

   Och så roligt att du är här och kikar, om du vill får du gärna maila över någon bild på Svante? Hade varit kul att se hur han ser ut nu när han blivit större 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s