Skip to content

Ge mej the Strump

26 maj, 2011

I måndags stationerade vi oss vid den jättejättestora (ha ha nä) korsningen vid biblioteket i den lilla staden, på en liten gräsplätt och tränade kontakt. Jag hade laddat med valpfoderkulor och den magiska strumpan med en pipleksak i. Och planerat platsen utifrån vart alla skolbarn brukar köra hem efter skolan.

Och så körde vi igång.

Bilarna for hit och dit, en buss tutade och bommarna gick ner och tåget for förbi. Skolbarn cyklade i mängder och som tokar och en bäbis skrek i en barnvagn och en helt enorm Gran Danois spatserade förbi.

Men Spunkvalpen var helt fixerad vid vad hon skulle hitta på för att få lägga vantarna på den magiska strumpan med en pipleksak i. Hon tittade mig djupt in i ögonen, som för att hypnotisera mig. ”Ge mej the Strump”- blick, ungefär.

Och sen tränade vi handtarget och hon sprang som en tok för att sätta nosen i handen så fort som möjligt, så hon kunde få tossa runt med den magiska strumpan.

Och sen tränade vi på att släppa dem magiska strumpan också. Det gick inte så bra, men bättre än sist. Må hon snart tappa sina valptänder. Bara en liten önskan till den stora valp-guden, om han skulle få någon minut över.

Men egentligen spelar inte det så stor roll om hon missar den magiska strumpan och sätter en valptand i handen på mig. Huvudsaken är att hon inte bryr sig om alla bilar och barn och bussar och tåg. Och det gör hon inte.

*Yey*

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s